32-річна співачка Mamarika повідомила, що чекає свого первістка

26 травня співачка МамаРіка, яка раніше прославилася як Еріка, повідомила на своїй Інстаграм-сторінці, що вона чекає народження першої дитини. Живіт вже помітно округлився.

“Зовсім скоро в родині нас буде троє, і Мамка офіційно стане мамою “, – написала Мамаріка в своєму Інстаграм-акаунті.

Також вона дала розгорнуте інтерв’ю журналу “Отдохни “, де зізналася про перші враження після довгоочікуваного звістки про вагітність.

“Коли ми побачили заповітні дві смужки, то обидва плакали і розуміли, що з цього моменту наше життя ніколи не буде колишньою, і це найкраще, що могло з нами статися! Описати словами ці емоції неможливо – це пік щастя нашої сім’ї, і велике дякувати Богу за те, що почув наші молитви “,

– розповіла 32-річна Анастасія Кочетова (Мамаріка, – ред).

Ось що з приводу вагітності артистки каже її чоловік Сергій

“Можу без перебільшення сказати, що в цей момент я відчував себе найщасливішою людиною на землі. Як зараз пам’ятаю: я був в залі, і туди зайшла Настя, вона не встигла і слова вимовити, а я, глянувши на неї, відразу зрозумів , що скоро стану батьком “,

– розповів Сергій.

Відзначимо, Мамаріка (раніше відома як Еріка) – популярна українська співачка, зірка якої запалилася на проекті “Фабрика зірок “. Дівчині 32 роки. До цього дітей у неї не було.

MamaRika родом з міста Червоноград Львівської області. Раніше співачка виступала під псевдонімом Еріка, але в 2016 році змушена була від нього відмовитися після припинення роботи з українським продюсером Сергієм Кузіним.

Зараз продюсером співачки є її чоловік, актор і ведучий Сергій Середа – пара таємно зареєстрували шлюб в березні 2020 року. У січні 2021 року подружжя переїхало з Києва до Одеси.

Схожі статті

Поживний салат, який ніколи не набридне: головна “родзинка” – капуста. Заправляю цікавим соусом без майонезу

Соковита капуста ідеально поєднується з яблуком, солодкою кукурудзою, яйцями та особливою заправкою на основі йогурту. Обов'язково спробуйте!

Ну дуже смачний! Салат, від якого я ніколи не зможу відмовитися: готую з куркою і прикрашаю картоплею фрі

Ніжний салат з куркою і хрумка картопля фрі зверху – це справжня насолода. Приготуйте цей салат раз і він гарантовано стане вашим улюбленим.

Не знаю нічого кращого за вишневий шоколадний пиріг: тісто готую за 5 хвилин плюс ще 35 на випікання

Вишневий заливний пиріг готується дуже швидко. Влітку його можна робити зі свіжих ягід. Взимку – з морожених. Тісто місити не потрібно. Просто все змішуєте та відправляєте до духовки.