“Філечка, ти добре виглядаєш!”: Ювілей Орбакайте став приводом для примирення Пугачової і Кіркорова

Як відомо, 25 травня Крістіна Орбакайте в одному зі столичних ресторанів відзначила свій 50-й день народження. На ювілеї зібралися багато зірок естради.

Двоє “гігантів ” російського шоу-бізнесу Алла Пугачова і Філіп Кіркоров також зустрілися на цьому заході. Алла зворушливо привітала свою дочку, зазначивши, що вона їй пишається. Кіркоров навіть виконав кілька своїх хітових пісень для іменинниці.

Публіка переживала – не зіпсують чи гості Христині свято? Адже, судячи з інформації ЗМІ, між екс-подружжям Аллою і Філіпом на даний момент виникли розбіжності і вони вже довгий час не з’являлися на публіці. Однак, як пишуть журналісти, які були присутні на заході – все пройшло добре. Пугачова навіть заговорила з Кіркоровим.

Зокрема, Кіркоров сказав, що Примадонна чудово виглядає. Після цього вона кинула свого четвертого чоловіка фразу: “Філечка, ти теж дуже добре виглядаєш! “. Про це пише інтернет-видання 7days.ru.

Крістіна Орбакайте зібрала друзів і родичів на ювілеї в одному з ресторанів Москви

Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте
Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте

Свято розпочалося з виступу самої винуватиці торжества. Вона представила для гостей нову пісню під скромною назвою “Я – Христина Орбакайте “.

Як виглядала Алла Пугачова?

На святі дочки Примадонна з’явилася в елегантній сукні від Валентина Юдашкіна. Звичайно, без привітання від мами не обійшлося. Примадонна вимовила довгу і дуже зворушливу промову, в якій розповіла, як сильно пишається дочкою. На сцені виступив і Філіп Кіркоров. Виконавець заспівав декілька своїх хітів і подякував Орбакайте за такий шикарний свято.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.