Оля Полякова прокоментувала відмову Ані Лорак від свого скандальної заяви на адресу Костянтина Меладзе

Оля Полякова впевнена, що Ані Лорак відмовилася від своїх слів тільки через соціальний тиск.

Близько місяця тому українська співачка Ані Лорак, яка живе і працює в Росії, в великому інтерв’ю програмі “Доля людини” зізналася, що багато років тому продюсер Костянтин Меладзе запропонував їй співпрацю в замін на близькі стосунки. Ця заява спричинила великий скандал. І почали засуджувати не Костянтина Меладзе, а саму Ані Лорак, нібито вона оббрехала продюсера. Співачку практично ніхто не підтримав, крім української співачки Олі Полякової. Вона записала і оприлюднила відео, де заявила, що вірить словам Ані Лорак. Нібито свого часу і їй приходило подібна пропозиція від Костянтина Меладзе.

Однак через якийсь час Ані Лорак “дала задню”. Співачка опублікувала в своєму Інстаграм-блозі пост, в якому заявила, що її неправильно зрозуміли, слова в її інтерв’ю були перекручені і вона з великою повагою і любов’ю ставиться до Костянтина Меладзе. Очевидно, що співачці просто набрид цей скандал і вона хотіла таким чином поставити крапку і закрити назавжди цю тему.

Оля Полякова, яка так люто захищала Ані Лорак, прокоментувала поведінку співачки.

Оля Полякова на своїй сторінці в Інстаграм оприлюднила відео своєї розмови з психологом Наталією Пашко. Там вона і згадала ситуацію з Ані Лорак.

“Вона під серйозним соціальним тиском відмовилася від своїх слів і сказала, що все перекрутили журналісти. Хоча що там перекручувати, якщо все було в прямій мові в інтерв’ю “, – сказала Полякова.

“Я була єдиною, і Тетяна Найник (екс-солістка групи ” ВІА Гра “) підтримала, бо теж розповіла про це. Всі решта, бажаючи обілити або виділити себе з цієї ситуації, говорили: ” Що ви? Я не така, мені ніколи не можна навіть такого запропонувати “. Хоча ці люди в приватних бесідах зовсім інакше говорять і зовсім інші речі розповідають “, – підкреслила Полякова.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.