“На смак як соплі”: Ольга Фреймут навчила українців є устриці

Ревізор Ольга Фреймут нерідко записує відеоуроки, де вчить своїх фоловерів правильно і згідно з етикетом робити якісь повсякденні речі.

Однак своїм останнім відеороликом вона здивувала всіх – навчила, як правильно їсти устриці. Дане відео викликало хвилю обурення в соціальних мережах. Головна причина – не всі можуть дозволити собі таку розкіш – харчуватися в ресторанах дорогими делікатесами.

“Як правильно їсти устриці? Маленької виделкою – її подали для чого? Ні. Устриці їмо лівою рукою, ” випиваючи “все з раковини зі широкого кінця. При необхідності прибираємо молюска виделкою “,

– написала колишня телеведуча програми “Ревізор ” і “Інспектор Фреймут ” Ольга Фреймут.

Ось що користувачі мережі почали висловлювати в коментарях до відеоролика:

  • Піду в холодильнику пошукаю устриці і буду вчитися правильно їх їсти
  • Покажіть як правильно їсти їх з нашими зарплатами в країні, коли більшу частину віддаєш на комуналку, трохи менше проїзд. Решта витрачаєш на устриці ???
  • Найсумніше, що жінки дякують в коментарях вище, а мужики ниють, про недостатню кількість коштів на устриці
  • Взагалі не розумію як це можна їсти

Відзначимо, Ольга Фреймут – знаменита українська телеведуча, яка прославилася завдяки тому, що вела програму “Ревізор ” на Новому каналі. До “Ревізора ” у неї було шоу “Підйом “, куди зірка прийшла ще будучи нікому невідомої, і вела проект разом з Сергієм Притулою та Олександром Педаном.

Зараз вона пішла з великою журналістики, і вважає за краще займатися написанням книг, а також вихованням дітей, адже тепер вона – багатодітна мама.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.