Беременяшкі 2021: у кого із зірок в цьому році поповнення? Осадча, MamaRika, Квіткова, Павлик та інші

2021 рік дуже щедрий на поповнення в сім'ях. Мабуть, людям набридло сидіти на карантині, і вони вирішили розширювати свою сім'ю за допомогою нових її членів.

Зокрема, в нашому шоу-бізнесі є багато зірок, для кого 2021 рік символічним – хтось чекає первістка, а хтось – просто поповнення в родині.

Катерина Осадча

Катерина Осадча у фіналі шоу Голос країни 25 квітня 2021
Катерина Осадча у фіналі шоу Голос країни 25 квітня 2021

Не так давно зірка “Світського життя ” зізналася, що вони з чоловіком Юрою чекають розширення сім’ї. Публіка здогадувалася про цікавий стан телеведучої вже давно, але тільки в своїй програмі в розмові з Олею Поляковою вона видала цю таємницю.

Дарина Квіткова

Дарина Квіткова та Микита Добринін в очікуванні первістка
Дарина Квіткова та Микита Добринін в очікуванні первістка

Дружина екс-холостяка Микити Добриніна готується стати мамою вперше. Вона дуже ретельно підходить до цього процесу, тому оточила себе виключно позитивними емоціями. Вони з чоловіком багато подорожували, поки дозволяли терміни вагітності, а зараз вона чекає зустрічі зі своїм малюком. Відомо, що у пари народиться хлопчик.

Катерина Павлик-Репяхова

Вагітна Катерина Репяхова
Вагітна Катерина Репяхова

Четверта дружина, четверта дитина. Ось що буде у Віктора Павліка. А для Каті, концертного директора артиста, яка незабаром стала його дружиною, це буде первісток. Уже відомо, що у подружжя народиться хлопчик. Назвуть вони його Михайлом. Народження дитини має відбутися з дня на день.

MamaRika

Українська співачка МамаРіка, раніше відома як Еріка, днями повідомила, що також чекає зі своїм чоловіком народження первістка. Фото з уже великим і дуже помітним животом вона опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.