У кремовому міні і панчохах: нова холостячка Злата Огневич грайливо поманила пальчиком

Співачка Злата Огневич стала учасницею шоу "Холостячка " на телеканалі СТБ. З моменту оголошення цієї новини до Златі привернула багато уваги підписників.

Перш за все, шанувальники стежать за її особистим життям. Так чи інакше, кожному хочеться першим дізнатися про те, коли у героїні шоу “Холостячка” з’являться нові відносини, і як буде виглядати її обранець. Але поки про таке говорити дуже вже рано.

Злата Огневич виклала грайливе фото, на якому показала мову

На фото співачка, яка брала участь в проекті “Євробачення “, позує біля стіни в плаття-піджаку довжини міні. На ногах у неї прозорі панчохи і ланцюжки, що в образі виглядає дуже жіночно і привабливо.

“Будь собою. Будь собою. Будь собою …. Звідусіль твердять цю фразу! Так що там говорити, я сама частенько грішила нею. Якщо сприймати її занадто буквально- це помилковий шлях, що веде до ліні. Як душевної, так і фізичної “, – міркує майбутня учасниця шоу ” Холостячка “на телеканалі 1 + 1.

“Зроби себе САМ. Зрозумій, що подобається: в житті, світовідчутті, виборі професії, / шляху, людських відносинах, їжі і навіть вооооон в тому цікавому хлопця, який сидить за столиком навпроти “, – додає самотня співачка.

“Я постійно себе досліджую, веду діалог з alter ego, який схожий на інтерв’ю. Єдина різниця-в цьому інтерв’ю я відповідаю на всі питання “, – резюмувала Злата.

Ось що шанувальники написали їй в коментарях:

  • Ой яка
  • Злата ти вогонь
  • Зроби себе сам, точно. Я зараз на шляху до досягнення американської мрії, вивчаю ресторанний бізнес і планую відкрити свій заклад в Чикаго. Це складний шлях, але вибрала його я!
  • Виглядаєш надзвичайно !!!

Схожі статті

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.