“Плакали обоє”: співачка MamaRika розповіла, як вони з чоловіком дізналися про вагітність

Новиною тижня в українському шоу-бізнесі, безсумнівно, можна назвати те, що співачка MamaRika повідомила про прийдешнє поповнення в своїй сім'ї. Для них це буде первісток.

Живіт вона приховувала довго, адже він вже досить сильно помітний навіть під одягом. Вирішила повідомити публіці через Інстаграм, так як далі вже не було можливості приховувати – фанати могли десь помітити.

Пізніше випускниця “Фабрики зірок ” розповіла, як вони з чоловіком дізналися про приємне звістці

“На цьому фото двоє щасливих, тільки дізналися, що вагітні …
Думаю і так зрозуміло, що ми дуже хотіли дітей, і планували заздалегідь все що з цим пов’язано. Але на жаль в житті не все завжди вдається, як ми того хочемо. Ми намагалися цілих чотири місяці, але радує те, що сам процес зазвичай приємний, ахахаха “, – пише Мамаріка в Інстаграм-акаунті, публікуючи щасливе фото з чоловіком.

Вагітна MamaRika з чоловіком
Вагітна MamaRika з чоловіком

“У якийсь момент я вже особливо й не сподівалася, що все станеться найближчим часом, тому навіть не підозрювала що вже була в очікуванні дитини. Були дивні відчуття, що мій жіночий цикл трохи збився, але я списала це на зміну сезону – осінь завжди складно переноситься організмом. Чисто інтуїтивно я дістала з заначки тест, і як завжди в результаті побачила одну смужку. Але чомусь на цей раз вирішила не викидати, а просто відклала його і пішла у справах. через півгодини повернувшись і побачивши другу смужку, я впала в ступор “, – пише MamaRika.

Природно, своїм очам вони не повірили. Але повторний тест лише підтвердив їх радість! Тепер пара чекає дитину, який, очевидно, народиться в найближчі кілька місяців.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.