Ольга Сумська вперше розповіла, як в 14 років приїхала підкорювати столицю: “Я була вражена”

Ольга Сумська згадала, як вперше побувала в Києві на кінопробах.

Ольга Сумська – одна з найвідоміших і популярних актрис України. За своє життя вона зіграла більше 90 ролей в театрі і кіно, але справжню славу їй принесла роль Роксолани в однойменному телесеріалі, який був знятий в 1996-2003 роках.

Ольга Сумська в серіалі Роксолана
Ольга Сумська в серіалі Роксолана

Ольга вже з дитинства хотіла стати акторкою і ходила на різні кастинги і кінопроби. Нещодавно Сумська в своєму мікроблозі в Інстаграм розповіла, як вперше приїхала підкорювати столицю в 14 років. Тоді актрису покликали на кінопроби до відомого режисера.

“Коли вперше приїхала з Полтави до сестри в Київ, мені було 14. Тоді я була запрошена на кінопроби до відомого режисера. Кіностудія ім. Довженка, народні артисти в гримерках, в кулуарах побачила легендарних І. Миколайчука, І. Гаврилюка, А. Роговцеву. Я була вражена насиченим творчим життям студії! У кожному павільйоні кипіла робота, йшли зйомки. Після проб ми поїхали на екскурсію по Києву, я вперше побачила вживу велич і красу Софії Київської, лавра, Золоті ворота! Закохалася в столицю назавжди і то відчула тоді, що буду жити саме в цьому неймовірно красивому місті, яке здалося мені рідним. “, – згадує Сумська.

Ольга зізнається, тоді її на роль так і не затвердили. Однак почуття її не підвели – актриса дійсно незабаром переїхала до Києва і це місто стало для неї рідним.

spot_img

Схожі статті

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.