19-річний переможець шоу “Голос країни ” Роман Сасанчін одружується: як виглядає обраниця артиста

Переможець 10-го сезону шоу "Голос країни" Роман Сасанчін зробив пропозицію 23-річній обраниці Іванні.

Про це повідомила сама дівчина в Інстаграм-сторіз. Вона опублікувала фото з величезним букетом троянд і показала руку, на безіменному пальці якої красувалося колечко.

З
Скріншот Інстаграм-сторіз нареченої Сасанчіна

“Це було не інстаграмно, тому що я вмію зіпсувати сама собі сюрприз. Так! “, – написала Іванна, повідомивши, що прийняла пропозицію руки і серця від коханого.

Нагадаємо, Роман Сасанчін – дворазовий переможець проекту “Голос”. Вперше він переміг у віці 10 років в шоу “Голос діти”. У 2020 році Роман знову прийшов на сцену “Голосу” і знову став переможцем. В перший і в другий раз до перемоги його привела тренер шоу – Тіна Кароль. 18-річний хлопець з села отримав не тільки заповітний кубок, а й двокімнатну квартиру в Києві в якості призу.

Роман Сасанчін

Після закінчення проекту Роману не вдалося почати кар’єру співака. У жовтні минулого року вийшов сюжет програми “ЖВЛ”, де хлопець розповів, що працює звичайним касиром в магазині АТБ. Разом з ним працює і його майбутня дружина Іванна.

Роман Сасанчін з невесной Іванною

Відносини Романа та Іванни зав’язалися за кілька місяців до “Голосу ” – співак закохався в красуню з першого погляду і домагався її деякий час. Потім дівчина погодилася поїхати з Сасанчіним в столицю, і сумнівів в серйозності почуттів вже не було.

Роман Сасанчін з невесной Іванною

Роман зізнається, роботу в супермаркеті він не соромиться, але мріє про творчій кар’єрі. На шляху до цієї мрії Роман продовжує записувати пісні у вільний час, а Іванна підтримує його і допомагає як менеджер.

Схожі статті

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.