Дан Балан офіційно розлучається з Тіною Кароль: подивився на сторону і пристрасно притиснувся до іншої

Відомо, що Дан Балан і Тіна Кароль вже давно не бачилися. Напевно, це може бути пов'язано з заявами каналу 1 + 1 про те, що їх історія надумана.

Однак Дан не втрачає часу дарма, адже в мережі з’явилося фото, де молдавський красавчик тепло і тісно притулився до своєї колеги по шоу-бізнесу Катерині Осадчій. Ймовірно, це фото архівне, і зроблено під час одного з сезонів “Голосу країни “, адже довгонога теледіва там ще не вагітна.

В очі впадає те, що Дан і заміжня Катя Осадча тісно обнялися, сидячи на дивані. Катерина Осадча для цієї зустрічі вибрала комбінезон кавового кольору і рожевий гольф. На голові у ведучої кепка, а не звична капелюшок. Волосся розпущені, а на обличчі косметики або взагалі немає, або є легкий денний макіяж.

Дан Балан одягнений в чорні рвані джинси, чорну футболку і куртку.

Відзначимо, на даний момент Дан Балан офіційно холостяк.

Кількома роками пізніше журналістам вдалося з’ясувати, що Дан Балан все ж був одружений, причому відносини зареєстрував ще до того, як став знаменитим, в 2004 році. Дружину артиста звуть Елла Крупенина. Вона народила сина Алана, існування якого він ретельно приховував від публіки.

Дан Балан з сестрою на її весіллі
Дан Балан з сестрою на її весіллі

В Україні Дан Балан став особливо популярним після проекту “Голос країни “.

Разом з Потапом і Тіною Кароль вони вступили в запеклу боротьбу за перемогу, підібравши в свої команди найкреативніших та талановитих виконавців.

Балан доклав усіх накопичені знання і досвід, щоб привести своїх підопічних до фіналу. У підсумку переможницею шоу стала 38-річна львів’янка Оксана Муха, яка отримала в якості призу трикімнатну квартиру в Києві і унікальний шанс потрапити на велику сцену.

З нею Балан потім навіть записав пісню.

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.