Королева шансону Успенська втратила 200 мільйонів і написала заповіт

В останні кілька місяців шанувальники Люби Успенської вкрай стурбовані її станом - артистка знаходиться в депресії через розлучення, і через паювання майна.

Зокрема, її екс-чоловік Олександр Плаксін, з яким вони були разом більше тридцяти років, через суд висловив претензії – забирає половину 400-мільйонного нажитого майна Люби Успенської. Природно, вона незадоволена таким розкладом справ, адже наживали майно не порівну – це гроші, які Успенська отримувала за свої виступи і гастролі. Однак перед законом усі рівні.

У зв’язку з тим, що чоловік вже відрубав половину спадщини Успенської, вона склала заповіт

Любов Успенська
Любов Успенська

Шансоньє не хоче, щоб Олександр Плаксін ще щось у неї відібрав.

Крім 200 мільйонів Олександр Плаксін таємно і без узгодження з дружиною переоформив на себе квартиру в Сполучених Штатах Америки.

Про це розповіла адвокат Олена Сеніна в ефірі програми “Зірки зійшлися ” на каналі НТВ.

“Коли Любов зрозуміла, що Олександр недоговороздатний, коли він п’ять раз не відповів на пропозицію почати переговори, вона за моїм наполяганням оформила заповіт “,

– заявила адвокат.

Любов Успенська
Любов Успенська

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що шансоньє Любов Успенська нарешті змогла налагодити стосунки зі своєю дочкою Тетяною. Протягом декількох років у матері і дочки були серйозні конфлікти і навіть публічні розборки.

Любов Успенська
Любов Успенська

Ще одним хорошим подією в житті артистки стало те, що в 2020 році вона всиновила хлопчика. Рішення стати матір’ю в 65 років Людмилі далося складно, але вона зовсім не шкодує.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!