42-річний Вітас став батьком втретє: як виглядає дружина і вже троє дітей артиста

Популярний в 2000-х співак Вітас став батьком втретє. У нього народилася дочка, яку назвали Аліса.

Про це повідомив сам артист в своєму мікроблозі в Інстаграм. Він оприлюднив коротке відео, на якому зображений з новонародженою дочкою на руках.

“Знайомтеся, Аліса “, – підписав відео молодий батько.

Вітас зазначив, що дочка народилася 18 травня.

Вітас: дружина, діти, особисте життя

З майбутньою дружиною Світланою Вітас (справжнє ім’я Владислав Грачов) познайомився ще в 19 років. На той момент їй було всього 15 років і вона була ще школяркою. Незважаючи на юний вік закохані буквально відразу почали жити разом. Світлана втекла з Владиславом в інше місто і залишила своїй мамі лише записку з проханням не шукати її і дати знайти жіноче щастя з коханою людиною.

Вітас з дружиною Світланою
Вітас з дружиною Світланою

У 2006 році, після 8 років стосунків, співак зробив Світлані пропозицію, і дівчина без вагань погодилася. Два роки по тому в родині з’явився первісток, дочка Алла. А в перший день 2015 року Вітас став батьком вдруге – з’явився на світ хлопчика назвали Максимом.

Вітас з дружиною і дітьми
Вітас з дружиною і дітьми

Діти Вітаса вибрали творчий шлях свого батька. Старша дочка Алла навіть виступала з батьком на великій сцені під час гастролей в Китаї. Тоді дівчинку навіть запросили знятися в кіно. Син співака Максим теж володіє непоганим голосом, але поки не поборов сором’язливість. У травні 2018 року папа вперше вивів Максима на сцену і хотів заспівати з ним пісню “Птах щастя “, але малюк збентежився і пішов.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.