В’ячеслав Узелков після розлучення з Мариною Боржемскою пішов шукати любов на телешоу

В'ячеслав Узелков після розлучення з дружиною вирішив налагодити особисте життя і взяв участь в шоу "Одруження наосліп".

Український боксер В’ячеслав Узєлков та зірковий тренер Марина Боржемская розлучилися майже 3 роки тому після 20 років шлюбу. Їхню родину вважали однією з найміцніших і навіть зразкових. Розлучення подружжя стало справжньою несподіванкою для публіки. Рішення прийняла Марина, але про причини вважала за краще не говорити на публіці. Лише через майже два роки жінка зізналася, що розійшлася з чоловіком через його агресію і домашнє насильство. При цьому вона залишила В’ячеславу квартиру і всі заощадження.

В'ячеслав Узелков з донькою Олівією і сином Робертом
В’ячеслав Узелков з донькою Олівією і сином Робертом

Через 2 роки після розлучення ні В’ячеслав ні Марина не налагодили своє особисте життя. Але, схоже, Узєлков вирішив це змінити. Боксер взяв участь в 7-му сезоні романтичного шоу “Одруження наосліп”, яке вийде на телеекрани 4 червня. Відомо, що в рамках проекту його нареченою стала фітнес-тренер Юлія Чернецька. Жінка виховує чотирьох дітей від першого шлюбу. Старшій дочці 13 років, середній – 8 років і двойняшкам – 5 років. Юлія і В’ячеслав були знайомі і до проекту. Чи залишилися Юлія Чернецька та В’ячеслав Узелков разом, стане відомо після виходу програми на телеекрани.

Кадр з програми Одруження наосліп
Кадр з програми Одруження наосліп

Нагадаємо, раніше Марина Боржемская дала відверте інтерв’ю програмі “Зірковий шлях”. Там вона розповіла про виховання дітей після розлучення і про те, як проходить спілкування дітей з татом. Свій коментар сказав і син В’ячеслава Роберт. Хлопчик зізнався, що вже довгий час не спілкується і не бачиться з батьком, тому що сам цього не хоче.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.