Екс-дружина Віктора Павлика Лариса Созаєва знову назвала вагітну Катю Репяхову коханкою

Катерина Репяхова - вагітна дружина Віктора Павлика. Їх спадкоємець з уже визначеним ім'ям Михайло повинен народитися з дня на день.

Однак є в житті Катерини одна особистість, яка буквально не перестає підливати масла у вогонь. Це колишня дружина Віктора Павлика Лариса Созаева, яка вважає Катю Репяхову (а тепер вже Павлик) коханкою, і продовжує звинувачувати дівчину у всіх своїх бідах.

Напередодні вона зробила публікацію в Інстаграм-профілі, де зайвий раз нагадала про те, що вважає Катю Репяхову коханкою.

“Коли я дізналася, що у мого чоловіка є коханка, земля пішла з-під ніг … Стало дуже страшно, що залишуся одна, що я некрасива, стара і як жінка нікому не буду потрібна … зморшки, яких я не помічала – раптом стали величезними , так мозок відреагував на всі мої негативні думки і почуття. і я вирішила почудити “наостанок ” – зробити фотосесію. і подивившись на результат побачила себе з боку – красивою, пустотливий дівчинкою-жінкою, головне нравящейся собі самій! З цього і почалося мій психологічний зцілення і розуміння, що все починається з себе!”,

– написала Лариса Созаева.

На такі “вкидання” колишньої дружини свого чоловіка Катерина Павлик не реагує. Очевидно, їй зараз зовсім не до публічних розбірок, адже вона готується до народження первістка.

Лариса Созаева і Віктор Павлик
Лариса Созаева і Віктор Павлик

А за попередньою датою пологів зустріч з дитиною повинна відбутися вже 13 червня.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова
Віктор Павлик та Катерина Репяхова

Крім того, Катерина Репяхова і Віктор Павлик недавно відсвяткували свою першу річницю весілля, і зоряні друзі пари висловили їм дуже багато зворушливих слів привітання.

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.