Папік, Пікок, актор шоу “Гарем” і справжній чоловік: невдачі в особистому житті зірки 90х Олени Свиридової?

У дев'яностих пісні Олени Свиридової долинали "з кожної праски". Її можна було почути на всіх радіоприймачах і радіохвилях, а також на музичних каналах.

Разом зі своїми культовими композиціями “Рожевий фламінго ” і “Бідна овечка ” вона борознила простори Радянського Союзу з концертами. Як же зараз живе тодішня улюблениця мільйонів?

Особиста і творче життя Свиридовой завжди була насиченою і різноманітною. Це пов’язано в першу чергу з її характером – вибуховим і яскравим. Однак чоловіки від неї йшли швидко, а слава і популярність не меркнула роками.

Чоловіки Олени Свиридової

Першого чоловіка співачки звали Олексій Свиридов. Співачка взяла його прізвище, і вже під неї прославилася як артистка. Про ці відносини можна сказати – “вискочила заміж “. Адже одруження відбулося, коли Олені ледь виповнилося 18 років. Так вже вона мріяла про свою сім’ю!

Олена Свиридова і перший чоловік
Олена Свиридова і перший чоловік

Не стало перешкодою навіть те, що обранець був старше майже на десяток років.

Особисте життя майбутньої зірки розвивалася дуже стрімко, незабаром сім’я поповнилася сином Василем. На той момент дівчині було всього 20 років, морально вона виявилася не готова до виховання дітей. Власне кажучи, тому шлюб і не був приречений на щастя.

Олена Свиридова
Олена Свиридова

Генрі Пікок – другий офіційний чоловік Олени Свиридової. Вона познайомилася з іноземцем, виступаючи в американському посольстві в Москві. Галантний іноземець з хорошою роботою і високою зарплатою відразу ж завоював серце співачки. Однак уже незабаром прийшли перші проблеми – Генрі хотів бачити будинку господиню і берегиню домашнього вогнища, а Олена рвалася співати, виступати, будувати кар’єру.

У 2002 році співачці запропонували спробувати себе в ролі телеведучої шоу “Гарем “. Під час зйомок шоу доля піднесла Олені ще один подарунок – Дмитра Мірошниченка. Відносини були серйозними, але без штампа. Обранець був молодший за співачку на 20 років. Співачка вирішила дати волю почуттям, але вже незабаром зрозуміла, що вагітна. Дитину вона не хотіла, проте Дмитро Мірошниченко умовив його залишити. Так на світ з’явився син Григорій. Це не врятувало відносини, і вже через п’ять років пара розбіглася.

Олена Свиридова і її син
Олена Свиридова і її син
Олена Свиридова і її син
Олена Свиридова і її син

Несподіваний поворот у біографії співачки стався тоді, коли вона приїхала у справах до Єревану. Там вона познайомилася з бізнесменом Давидом Варданяном. Навіть незважаючи на 14 років різниці у віці, Олена зовсім не відчуває дискомфорту – вона щаслива і кохана.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.