“Розлучення і дівоче прізвище”: історія невдалої любові співачки Аліни Гросу

Співачка Аліна Гросу - дуже популярна в Росії і в Україні. Її образ "маленької бджілки " багато хто пам'ятає ще з нульових. Аліна на сцені майже з народження.

Однак минали роки, дівчинка виросла і її образ повністю змінився. Маленькі кучерики змінилися на локони пристрасті. Дитячі сукні – на декольте і глибокі вирізи. А рожеві тіні – на яскраво червону помаду.

Від “маленької бджілки” нічого не залишилося: як Аліна Гросу змінилася за 20 років?

Не дивно, що з такою зовнішністю у співачки досить багато фанатів, в тому числі і чоловічої статі. І правда, уваги у Аліни в житті достатньо. У 2019 року в її житті з’явився чоловік, який повністю перевернув світ. Любов і почуття змусили дівчину піти під вінець. Чоловіка звали Олександр Комков.

Аліна гросу з колишнім чоловіком
Аліна гросу з колишнім чоловіком

Торжество було дійсно розкішним – його лиск і сукні нареченої обговорювала вся країна ще дуже довго. І це не дивно, адже бюджет свята – нечувані 100 тисяч євро.

Однак не минуло й року, як шанувальників приголомшила новина про розлучення співачки. Сімейне життя не склалося. Як виявилося, перші передумови того, що ці відносини приречені на провал, з’явилися ще задовго до весілля. Аліна і Олександр зустрічалися 4 роки, протягом яких один раз серйозно розлучилися і жили нарізно півтора місяця, а також багато разів сварилися.

Уже після розлучення Аліна Гросу набралася сміливості, і трохи пролила світло на свої стосунки, які так швидко і дивно закінчилися. З’ясувалося, що дівчина мріяла про дітей, міцну сім’ю, а Олександрові хотілося експериментів. Співачка навіть припустила, що Комков ніколи її не любив по-справжньому.

Однак самотність Гросу було недовгим. Через кілька місяців після розлучення Аліна оголосила – у неї стосунки з якимсь Романом Полянським.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу та Роман Полянський

25-річна співачка і 37-річний актор намагалися приховувати свій зв’язок, але, як кажуть, шила в мішку не втаїти.

Молоді люди оригінальним чином повідомили про свій роман – вони записали спільну романтичну композицію “Рушник “, яка вже звучить на всіх майданчиках, а також зняли лірик-відео.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.