Наталя Могилевська розповіла, скільки важить і чому планує схуднути

Співачка і музичний продюсер Наталя Могилевська бере участь в марафоні схуднення.

Згідно з його умовами, до 26 червня артистка повинна позбутися 4 кілограмів, або буде змушена виконати умови спору – відрізати волосся. 3 червня перед всією аудиторією Інстаграм-профілю зірка стала на ваги, щоб зафіксувати стартова вага. Він був на рівні 76,6 кг. Зірка відзначила, що напередодні наїлася цукерок “як в останній раз”, тому даний показник на цілий кілограм більше її звичного ваги.

Тепер Наталя Могилевська кілька тижнів буде харчуватися по спеціально складеному раціону від тренера і дієтолога Аніти Луценко. А результати будуть відомі в кінці червня.

Нагадаємо, що Наталя Могилевська напередодні за допомогою програми Фотошоп зробила себе “лисою “, щоб уявити, як же вона буде виглядати, якщо не схудне.

Результат вразив не тільки шанувальників Наталі в Інстаграмме, а й саму артистку. Вона сподівається, що до таких радикальних заходів вдаватися не доведеться і вона все таки зможе позбудеться зайвих кг.

Також артистка розповіла, що до свого дня народження, який буде на початку серпня, вона хотіла б влізти в свою улюблену сукню, яке поки що висить у шафі, тому що не підходить за розміром. Тому мотивація схуднути у Могилевської дійсно серйозна і обгрунтована.

Відзначимо, Наталія Олексіївна Могилевська – 45-річна українська співачка, автор пісень, композитор, актриса і телеведуча, продюсер. Народна артистка України. За її плечима багато крутих і рейтингових проектів, в числі яких тренерське крісло в шоу “Голос країни “. Зараз Могилевська продовжує активно виступати.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.