У них найдовші: топ наших красунь з неймовірно довгими ногами – не тільки Осадча (Фото)

Ноги - то, на що найчастіше дивляться чоловіки, оцінюючи жінку. У цій статті ми поговоримо про зірок, які готові нескінченно хвалитися своїми довгими ніжками.

Безумовно, першими в списку будуть телеведучі Катерина Осадча та Леся Никитюк. Їх зростання і струнка статура роблять ноги – головною перевагою.

Катерина Осадча знову приховала живіт в літньому вільному сарафані
Катерина Осадча знову приховала живіт в літньому вільному сарафані
Леся Никитюк шокувала неприродно довгими ногами
Леся Никитюк шокувала неприродно довгими ногами

Незважаючи на те, що у обох нинішніх зірок естради в дівоцтві були з цим проблеми, комплекси і цькування з боку однокласників, зараз це стало швидше головним козирем.

Даша Астаф’єва – співачка і модель, чия фотографія висить вдома або в гаражі у кожного поважаючого себе чоловіка. Багато людей, дивлячись на фото Даші, в першу чергу звертають увагу на сміливе декольте спекотної співачки. Однак у своєму Інстаграм вона нерідко демонструє довгі ноги, які не раз потрапляли на обкладинку глянців.

Даша Астаф'єва з новою стрижкою
Даша Астаф’єва

Аліна Гросу – українська співачка і актриса, яка на сцені з дитинства. Звичайно, вона не може похвалитися рекордним зростанням, проте позуючи в купальних костюмах, чоловіки дивляться на довгі і стрункі ноги цієї української Богеми.

Аліна Гросу виросла - фото співачки "у всій красі"
Аліна Гросу

Ще одна володарка нескінченно довгих ніг – це суперблондинка Оля Полякова. З огляду на те, що жінка дуже часто виступає в міні або зовсім в трусах, не помітити її принади – складно. Оля Полякова – людина, яка знає собі ціну. Тому співачка не раз відзначала, що вважає довгі ноги своїм достоїнством, і знає, що вони подобаються як чоловікам, так і жінкам з її аудиторії.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.