Оля Полякова повідомила про швидке поповнення в родині: “Я повинна вам розповісти …”

Оля Полякова поділилася з підписниками радісною новиною - її кішка вагітна і скоро народить кошенят.

Про це співачка повідомила в своїх Інстаграм-сторіз. Полякова записала відео з молодшою дочкою Алісою, де розповіла про прийдешнє поповнення в їх сім’ї.

“Я повинна розповісти, що буде у нашої кішки. У нас кішка вагітна “, – заявила Полякова.

А ось 9-річна дочка Полякової Аліса вже готується продавати ще не народжених кошенят, правда, одне кошеня дівчинка планує залишити собі.

“Тільки я буду приїжджати до вас в квартиру і дивитися умови. Я не віддам своїх кошенят не в ті руки, зрозуміло? “, – сказала Аліса в відео.

Варто відзначити, що кішку бенгальської породи подарували дівчинці на день народження в 2019 році.

Нагадаємо, Оля Полякова вже більше 16 років перебуває в офіційному шлюбі з бізнесменом Вадимом Поляковим. У шлюбі у них народилося двоє дітей – Маша, якій зараз 16 років і Аліса, якій вже 9 років.

Оля Полякова з дітьми
Оля Полякова з дочками Машею та Алісою

В інтерв’ю Каті Осадчій Полякова зізналася, що більше не планує народжувати дітей. Вона зазначила, що їй хотілося дитини, коли молодшій доньці було менше 5 років. А ось тепер, коли дівчатка подорослішали і Оля відчула свободу, у неї пропало бажання заводити ще одну дитину.

До слова, старша дочка Олі Полякової Маша останнім часом часто епатує публіку. недавно 16-річна Марія Полякова розлютила Мережа опублікував фото, де демонструє непристойний жест. Дівчина позувала на знаменитому в Києві “скляному” мості. На фото дочка Полякової вальяжно сперлася об огорожу, задерла ногу і показала в камеру середній палець.

Дочка Олі Полякової Маша - зовсім скромна дівчинка
Дочка Олі Полякової Маша – зовсім скромна дівчинка

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!