“Їй було п’ять років і вона розбилася на лижах”: Маша Єфросиніна вперше розповіла про аварію в горах

Телеведуча Марія Єфросиніна в своєму Ютуб-проект "Іспит " розповіла новина про свою сім'ю, про яку мовчала довгі роки. У дитинстві її дочка Нана сильно травмувалася на курорті.

Зокрема, сім’я відпочивала на гірському курорті за кордоном. Її п’ятирічна дочка, мабуть, втратила рівновагу і не змогла встояти на лижах. Це був останній раз, коли Марія Єфросиніна була в горах.

“Їй було п’ять років і вона розбилася на лижах. Вона лежала, у неї по шолому стікала кров і вона не рухалася. Я думала, що це все … але її врятували. Шолом врятував, до речі. Хребет був не пошкоджений, всі інші кінцівки були пошкоджені. Ми провели кілька місяців в клініці. все, що я пам’ятаю, що я спалила всі речі, а шолом я берегла, як рятівне. З тих пір я жодного разу не була в горах. Напевно, це був найстрашніший день у моєму життя “,

– розповіла Марія.

Маша Єфросиніна з донькою Наной
Маша Єфросиніна з донькою Наной

Маша Єфросиніна зазначила, що з тих пір вона спалила весь одяг для катання на лижах, а шолом, який був на голові у Нани залишила як нагадування про те, що саме він врятував дівчинку.

Хоча дочка Нана недавно їздила відпочивати в гори, її мама, згадуючи той фатальний день, більше не ризикує, і вибирає для відпочинку менш небезпечні місця. Єфросиніна каже, що Нана просто не пам’ятає нічого, що сталося в той день, так як вона була ще маленька.

Маша Єфросиніна з донькою
Маша Єфросиніна з донькою Наной

Відзначимо, Марія Олександрівна Єфросиніна – 42-річна українська телеведуча, актриса, громадський діяч, ідейний натхненник серії благодійних заходів Charity weekend, Почесний посол ООН в області народонаселення на Україні.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.