“Постаріла років на 20”: вагітна Єлизавета Арзамасова отримала критику до нового фото

Як відомо, героїня "Татусеві дочки" Єлизавета Арзамасова зараз чекає свого первістка від чоловіка, фігуриста Іллі Авербуха.

Єлизавета як справжній трудоголік вирішила не відмовлятися від вистав у театрі навіть на період вагітності. Тому костюмери ретельно працюють над образами актриси, щоб її вагітний живіт було видно якомога менше.

Нещодавно в Мережі показали фото, зроблене під час перерви між зйомками. Шанувальники вирішили в один голос засудити Арзамасову – мовляв, вона виглядає значно старше за свій вік. Можливо, це через те, що вона сильно виснажує себе роботою.

На фотографії зірка серіалу “Татусеві дочки ” позує в білому літньому сарафані в клітинку. Видно, що актриса зробила собі коротку стрижку, очевидно, щоб було не складно доглядати за волоссям на пізніх термінах вагітності і перший час після народження дитини.

Єлизавета Арзамасова налякала постарілим видом

Єлизавета Арзамасова налякала постарілим видом
Єлизавета Арзамасова налякала постарілим видом

“Ліза, Вам потрібен стиліст. Виглядаєте якось дивно. Дуже дивно “, “Бабуся Ліза! “, “Що ж у неї зі стрижками біда завжди …, ” Вагітність ще більше прикрашає вас “, “Від Вас віє чистотою, Ліза! Ви дуже світла людина! “- пишуть фоловерів актриси.

Нагадаємо, що в 2020 році Єлизавета Арзамасова в прямому сенсі шокувала звісткою – вона виходить заміж за фігуриста Іллю Авербуха, який старше на 21 рік. З огляду на те, що Єлизавета і її головний персонаж Галина Сергіївна завжди були символом правильних вчинків і моральної чистоти, багато хто не оцінили такий зв’язок.

Але розуміють шанувальники заступилися за дівчину – яка різниця, за кого вона виходить заміж, якщо вона любить цю людину, і їй з ним жити?

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.