Як живе актриса і співачка Аліка Смєхова з “Бальзаківський вік або всі чоловіки сво …”? (Відео)

Смєхова - зірка нульових, яка, очевидно, знає рецепт якогось чарівного чаю, від якого не старіють. Адже актриса зовсім не змінилася за майже 20 років.

Її харизма, гумор, життєлюбність і уміння завжди бути в гарному настрої – це те, чого багатьом варто повчитися. Сама актриса не впадала у відчай навіть перед серйозними проблемами в особистому житті. Як же живе і виглядає одна з головних актрис “нульових “?

Як можна зрозуміти з актуальних фотографій, 53-річна Аліка Смєхова ретельно доглядає за собою і вже точно не виглядає на своїй вік. У свої роки вона може дати фору актрисам, які значно молодший за неї. Актриса зазначила, що для цього не варто ставитися до здорового способу життя з фанатизмом. Загалом має бути в міру.

Як живе актриса і співачка Аліка Смєхова з “Бальзаківський вік або всі чоловіки сво … “?

Аліка Смєхова – російська театральна і кіноактриса, співачка. Широку популярність придбала після кліпу на пісню “Чи не перебивай ” в дуеті з Олександром Буйновим і виконання ролі Соні в телесеріалі “Бальзаківський вік або всі чоловіки сво … “. Телеведуча і учасниця кількох популярних шоу.

Аліка Смєхова
Аліка Смєхова

Багатьом цікаво, як зараз живе зірка нульових.
У 2020 році актриса знялася в телесеріалі “Спаська “, де з’явилася в ролі Майї. Також восени актриса приєдналася до трупи театру МХАТ імені Максима Горького, який відкрив новий сезон після карантину.

Зараз вона офіційно незаміжня, але вже і не в активному пошуку. Вона насолоджується тим, що виховує синів Артема і Макара.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.