Тіна Кароль виставить на NFT-аукціоні відбиток свого пальця, а на виручені гроші запише новий альбом

Тіна Кароль уклала співпрацю з платформою невзаємозамінних токенів Binance NFT для випуску її роботи на маркетплейсі.

Про це співачка повідомила в своєму Інстаграм-блозі. Примітно, що в перший тиждень роботи маркетплейса на аукціон виставлять цифровий автограф співачки – її відбиток пальця.

“Сьогодні я представляю унікальний NFT лот цифрового мистецтва в рамках свого проекту” Молода кров “. На аукціон буде виставлено унікальний цифровий автограф у вигляді мого відбитка пальця. Цей NFT лот об’єднує два світи – музичний і токенізірованний. Цифрове і аналогове мистецтво стирає кордони. “, – написала співачка.

Також Тіна Кароль додала, що виручені гроші з продажу відбитка пальця вона витратить на розвиток нового проекту “Молода кров”. Артистка запише україномовний альбом з молодими виконавцями.

“Місія проекту” Молода кров “відкрити для широкої аудиторії нові імена, поповнити каталог української музики і звернути увагу слухачів на українську молоду поп-культуру. Це проект возз’єднання і єдності, тому його вихід приурочений до 30-тої річниці Незалежності України “, – резюмувала Тіна Кароль.

Варто відзначити, що Тіна Кароль вже давно перестала заробляти тільки на своїй музиці. Артистка добре заробляє на власному імені. Кароль стала обличчям багатьох великих компаній, таких як Garnier, Huawei, «Укрзолото». Також співачка встигла випустити власну колекцію туфель, сумочок. Співачка випустила під своїм брендом панчохи, сукні-худі і навіть свічку у вигляді себе.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.