Продюсер Лободи розірвала контракт зі співачкою після скандалу з Філіпом Кіркоровим

Продюсер Світлани Лободи Нателла Крапівіна повідомила про завершення співпраці з артисткою після 11 років співпраці.

Про це Нателла Крапівіна повідомила в своєму Інстаграм-блозі. Також вона зізналася, що не бажає більше мати ні найменшого відношення до шоу-бізнесу.

Скріншот Інстаграм-сторіз Світлани Лободи
Скріншот Інстаграм-сторіз Світлани Лободи

Причиною такого рішення ймовірно є скандальна історія з Філіпом Кіркоровим, яка трапилася напередодні. Раніше Нателла розкритикувала виступ Кіркорова і молодого музиканта Дави на премії телеканалу “Муз-ТВ”, які на червоній доріжці зображували молодят. Вона також написала в своєму каналі, що шоу-бізнес все більше нагадує цирк виродків, і зареклася ходити на музичні премії, так як відчуває сором за інших зірок.

Філіп Кіркоров дуже бурхливо відреагував на ці висловлювання і записав кілька гнівних відео, які оприлюднив у своєму Інстаграм-блозі. Артист в грубій формі відповів Нателлі Крапівиіній і звинуватив Лободу і її команду в гомофобії, а також в плагіаті концертних номерів.

“Може, на щастя, багатьом артистам далеко до вас, тому що так чесно красти номери інших артистів, плагіатити і так зручно творити чуже. Дівчата, де ви вчилися — я викладав. У вас так багато агресії, жовчі і отрути, не очікував від команди, яка позиціонує, представляє прогресивну артистку. Ох, як вам всім відгукнеться. Закон бумеранга ніхто не відміняв. Нателла Крапівіна, ти — людина подвійних стандартів “, – сказав Кіркоров в відео.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.