Микита Добринін подарував Даші Квітковій автомобіль за більш ніж 2 мільйони гривень

Даша Квіткова, яка зараз перебуває на останніх термінах вагітності, і чекає народження свого первістка, отримала від чоловіка дорогий подарунок.

Вона похвалилася у себе в Інстаграм автомобілем, вартість якого оцінюється в два мільйони гривень.

“7 місяців очікування і ось вона у нас. Тільки з салону. Зроблена на замовлення “,

– написала Даша Квіткова, яка познайомилася зі своїм нинішнім чоловіком і батьком майбутньої дитини на проекті “Холостяк “.

Подарунок – автомобіль марки Mercedes-Benz. На офіційному сайті компанії виробника сказано, що найпростіша комплектація обійдеться бажаючим покататися на “мерсі ” – в два мільйони гривень. А з огляду на те, що даний транспортний засіб ще й упродовж семи місяців “підганяли ” під критерії конкретного замовника, то не дивно, що воно обійшлося подружній парі ще дорожче.

Микита Добринін подарував дружині Мерседес за більше ніж 2 мільйони
Микита Добринін подарував дружині Мерседес за більше ніж 2 мільйони

Очевидно, такий подарунок Микита Добринін вирішив піднести своїй дружині в знак подяки за їх первістка. Деякі шанувальники щиро (або не дуже) пораділи за Дашу, а деякі висловили свої гнівні емоції, звинувачуючи пару в зайвої розкоші.

Варто відзначити, що ще в кінці березня блогерша розповідала про дорогий подарунок чоловіка, який вирішив втілити її мрію. Тоді вона відзначала, що авто вдосконалюють відповідно до її вимог. Даша Квіткова хотіла підігрів керма і бежевий салон, тому була готова чекати довгих сім місяців.

Однак з останнім пунктом так і не склалося. Пара отримала авто Mercedes-Benz GLE з чорним салоном.

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.