Дуже змінилася і сильно поправилася: як зараз виглядає Катя Пушкарьова з серіалу “Не родись красивою”?

Свого часу телесеріал "Не родись красивою", в центрі якого була історія дівчини з не дуже привабливою зовнішністю, прикував до телеекранів тисячі людей.

Акторський склад був підібраний вдало, тому слава миттєво прийшла до виконавців головних ролей. У їх числі і Неллі Уварова, яка зіграла головну героїню Катю Пушкарьову.

Після того, як Неллі знялася в цьому серіалі, до неї почала надходити величезна кількість вигідних пропозицій про те, щоб зніматися в картинах і грати на сцені театру.

Зараз Неллі Уварова вже не така активна в своїй професії

Її знають, люблять, про неї пам’ятають і запрошують на різні шоу. Але сама Уварова, то чи зважаючи на вік, то чи з огляду на те, що її затягнули домашні справи, вже так часто не знімається. І багатьом відмовляє в Інтерв’ю.

Але є один чоловік, на запрошення якого вона з радістю погодилася. Це телеведучий Іван Ургант і його авторське шоу. Наллі прийшла туди в якості гості.

Публіка була шокована її зовнішнім виглядом – Неллі Уварова значно додала у вазі, а з боку здається, що з кожним зайвим кілограмом їй додається кілька років.

Фотографію опублікували на сторінці “Вечірній Ургант ” в соціальній мережі Інстаграм.

Зовсім не прикрашає Неллі і цей сивий колір волосся, який вона, схоже, за принципом Філіпа Кіркорова вирішила зробити своєю фішкою.

У коментарях фанати пишуть, що актриса виглядає значно старше за свій реальний вік.

Проте, її були дуже раді бачити на інтерв’ю, її творчість люблять, цінують і з посмішкою згадують випущені раніше рейтингові роботи.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.