Ксенія Мішина та Олександр Еллерт вже планують спільних дітей: мріють про близнюків

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт - одна з найбільш застерігаються пар в українському шоу-бізнесі.

Ксенія Мішина стала першою українською холостячкою. 15 претендентів боролися за серце актриси. Ксенії вдалося знайти свою любов на проекті в особі гумориста Олександра Еллерт. Ксенія і Олександр з’їхалися через пару днів після фіналу шоу “Холостячка”. Закохані, за відносинами яких стежить буквально вся країна, планують весілля і будують плани на майбутнє.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Нещодавно Ксенія Мішина влаштувала популярну в Інстаграмі рубрику “Питання-відповідь”. Підписники писали їй питання, а вона давала на них відповіді в Інстаграм-сторіз. Так, один з фоловерів задав Ксенії питання, яке цікавить багатьох шанувальників зоряної пари – чи хоче вона дітей від Олександра. Актриса відверто зізналася, що хоче. Більш того, вона розповіла, що Саша мріє про близнюків, а вона хоче дівчаток-близнят.

Скріншот Інстаграм-сторіз Ксенії Мішиной
Скріншот Інстаграм-сторіз Ксенії Мішиной

Нагадаємо, у Ксенії Мішиной є син 8-річний Платон, якого вона народила у віці 22 років. З батьком дитини вона розлучилася ще до народження сина. Олександр Еллерт відразу ж налагодив контакт з хлопчиком. Можливо він поки не зміг замінити Платону батька, але точно став для нього другом.

Ксенія Мішина з сином
Ксенія Мішина з сином

Варто відзначити, що і у самого Олександра Еллерт теж є дитина. Дівчинка Еля народилася від першого шлюбу артиста. Еля живе разом з мамою, але багато часу проводить з батьком і його новою обраницею Ксенією Мішиною.

Популярне

Схожі статті

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.