“Потрібно відпустити минуле”: колишня дружина Позитива ніяк не може змиритися з розставанням

Анна Андрійчук, яка раніше носила прізвище Завгородня, дала інтерв'ю телепрограмі "Світське життя", яку веде Катерина Осадча.

Ось уже кілька тижнів основною темою для обговорень залишається розлучення Анни Андрійчук та Олексія Завгороднього (Позитиву). Вони дуже швидко розсекретили, що вже не разом, проте точну причину досі приховують. Публіка стежить за обома екс-партнерами в очікуванні, що хтось із них все ж розкриє правду. Нещодавно Анна Завгородня відвідала один захід, на якому зустріла Катерину Осадчу і знімальну групу проекту про зірок “Світське життя “.

Анна Андрійчук розповіла про розрив з Позитивом

“Перш ніж відкрити двері в нове життя, потрібно відпустити минуле “, усіма нами улюблена фраза. Розмова про особисте завжди непростий і тому раніше я уникала розмови про це. Може здатися, що бесіда мені давалася легко, але насправді я дуже хвилювалася, адже про такі речі говорити завжди складно. Але спасибі Каті Осадчій, що допомогла мені відкритися “,

– розповідає дівчина.

“В черговий раз переконалася, що важливо проживати свої емоції і почуття, говорити про них.

Якщо ви теж переживаєте складні зміни або розрив відносин, то пам’ятайте, що все буде добре. Це ваше життя! Не бійтеся змін, слухайте себе і живіть з вдячністю. Відпускайте минуле з повагою і любов’ю “,

– резюмувала Ганна Андрійчук.

Даючи інтерв’ю, дівчина була одягнена в чорне приталені плаття і піджак. Її look був розкішним і дуже привабливим.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.