І ця пішла до пластичних хірургів: Леся Никитюк зробила пластику губ – тепер два вареника

Леся Никитюк - українська телеведуча, яка раніше підкорювала всіх своєю незвичайною природною красою і рекордним зростанням. Вона була і залишається вище інших телеведучих.

Однак, Леся, мабуть, вирішила трохи вдосконалити свою зовнішність, і зробила собі так званий ефект губки бантиком.

Шанувальники помітили, що губи Лесі Іванівни значно зросли і стали виглядати як два вареника. Зафіксували це в Інстаграм в розділі “Історії “, де Никитюк виклала розмовне відео.

Леся Никитюк передула собі губи
Леся Никитюк передула собі губи

Відзначимо, недавно відома українська телеведуча Леся Никитюк поділилася з шанувальниками новими фото. Вона позувала перед камерою в стильному спортивному костюмі.

Успішна українська блогерша і телеведуча Леся Никитюк активно веде особистий блог в інстаграме. Вона майже щодня публікує там фото і демонструє образи, які може повторити будь-яка модниця.

Відзначимо, довгонога телеведуча Леся Никитюк обожнює ходити по вечірках, спілкуватися з зірками і паралельно робити репортажі. Харизматична і неординарна провідна в ролі провінціалки, яка приїхала з Хмельницького, намагається потрапити в “світ шоу-бізнесу ” і дізнатися, “чим живе столиця “.

Провідна ходить на різні заходи: від спортивних змагань, презентацій і концертів в кулуари Верховної Ради. Лесі цікаво все: як виглядають зірки, що у них в сумках, який манікюр і навіть те, що вони їли на сніданок.

Однак багатого чоловіка собі там так і не знайшла, тому телезірка самотня. Але ось є у фанатів частка сумніву про те, що вона одна. Можливо, дівчина просто ретельно приховує свій роман від громадськості.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.