З яскравого грузина перетворився на сивого дідугана: як зараз виглядає Сосо Павліашвілі?

Грузія - країна, де народжуються чоловіки з самої невичерпної харизмою і величезною енергією, особливо в підкоренні жіночих сердець.

Один з таких – музикант Сосо Павліашвілі, який заспівав кілька десятків пісень про кохання, світлому, чистому, прекрасному. Як він живе і виглядає зараз?

Трохи біографічних даних про Сосо Павліашвілі

Йосип Раміновіч Павліашвілі (він же Сосо Павліашвілі) – радянський, грузинський і російський естрадний співак, композитор. Дата і місце народження: 29 июня 1964 г. (вік 56 років), Тбілісі, Грузія.

Сосо Павліашвілі відноситься до представників слабкої статі як справжній грузин – з любов’ю і повагою. Його перша дружина дружить з нинішньою дружиною, і співака це нітрохи не дивує: дві достойні жінки завжди знайдуть спільну мову.

За все життя у музиканта було кілька бурхливих романів – одні були швидкоплинними, інші навпаки – мали заявочки на серйозні зв’язки. Однак музикант, навіть розуміючи, що особисте життя йде під укіс, все одно не впадав у відчай і з повагою ставився до свого вибору.

З 1997 року Сосо Павліашвілі одружений на Ірині Патлах

Ірина Патлах і Сосо
Ірина Патлах і Сосо

Їх історію знайомства можна назвати ніжною, трепетною і загадковою.

Одного разу, коли Павліашвілі працював в студії звукозапису, туди зайшла молоденька дівчина і попросила записати на диск одну з його пісень – для шкільного випускного. Ірі Патлах тоді було всього 16 років, Сосо – в два рази старше. Себе колишнього він називає зараз “всесоюзним бабієм “. Смілива випускниця так йому сподобалася, що він вирішив продовжити спілкування – і чинити опір чарам грузина Іра, зрозуміло, не змогла.

Як зараз виглядає Сосо Павліашвілі

Колись гарячий і привабливий грузин помітно постарів. Від його шевелюри на голові залишилася лише сивина, яка вдарила співака ще і в бороду. Але він в новому віковому вигляді як і раніше гарний.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.