Улюбленці жінок Безруков, Антипенко і інші найефектніші чоловіки російського шоу-бізнесу (Відео)

П'ять найкрасивіших чоловіків-акторів сучасності - хто вони? Ми вибрали найбільш соковитих і бажаних улюбленців жінок. Всі вони - представники місцевого шоу-бізнесу.

Сергій Безруков

Сергій Безруков
Сергій Безруков

Сергій Безруков – він же Саша Білий з Бригади, ще в нульових підкорив серця всіх жінок і дівчат. І не просто так. Харизматичний, привабливий і мужній актор знає, чим зачепити прекрасну половину.

Григорій Антипенко

Григорій Антипенко, який зіграв головну роль в серіалі "Не родись красивою"
Григорій Антипенко, який зіграв головну роль в серіалі “Не родись красивою”

46-річний Григорій Антипенко, який зіграв начальника і головного красеня в серіалі “Не родись красивою “, теж входить в топ-красенів. Його люблять жінки, а з роками він виглядає тільки краше.

Данила Козловський

Данила Козловський
Данила Козловський

Данило Козловський – 36 річний актор і кінорежисер – казанова нашого часу. Впевнені, він розбив серця десяткам дівчат. І зробить це ще не раз.

Павло Прилучний на Мальдівах
Павло Прилучний на Мальдівах

Павло Прилучний – герой серіалу “Закрита школа ” і “Мажор “. Молодий актор на сцені вже давно, тому його знають всі – від школярів до старшого покоління. І, звичайно ж, він головний улюбленець жінок.

Олександр Домогаров
Олександр Домогаров

Олександру Домогарову – 57 років. Але це зовсім не заважає йому залишатися символом мужності і привабливості в російських серіалах і кінострічках.

Улюбленці жінок Безруков, Антипенко і інші найефектніші чоловіки російського шоу-бізнесу

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.