“Літак кидало, як метелика”: Юрій Горбунов та Катерина Осадча опинилися на борту під час грози

Юрій Горбунов та його вагітна дружина Катерина Осадча деякий час назад вирушили у відпустку, і відвідали декілька міст України.

Сьогодні, 25 червня, вони повинні були повертатися зі Львова до Києва, проте по дорозі їх застала негода і справжній ураган. Цікаво, що зараз вся західна частина країни покрита дощами, поривами вітру, сильними зливами, градом. Юрій Горбунов в своєму Інстаграм-профілі виклав відео, і розповів про враження від такого польоту.

Літак кидало як метелика: телеведучий Горбунов розповів про умови польоту під час сильної грози над Україною

“Ось вона, стихія !! І нічого не поробиш !! Львівське літо рулит! Літаком реально качає! І все це почалося через хвилину після нашої посадки, яка була теж не простий! Літаком кидало як метеликом !! Пілотові-браво!!”,

– висловився телеведучий проектів “Голос країни ” і “Танці з зірками “.

На щастя, дісталися вони безпечно і все було добре. Шанувальники припускають, що вагітна Катерина Осадча дуже злякалася такого насиченого польоту. Тим більше, ураган зараз не тільки у Львові.

У коментарях прихильники побажали подружжю щасливої дороги, а також відзначили, що вони не раз стикалися з подібними погодними умовами під час польотів, або за певних умов це дійсно може бути небезпечним.

Як довго триватиме така негода в Україні – поки невідомо. Зараз в цілому по країні досить непроста і навіть аномальна ситуація – в одних регіонах температура досягає рекордних 37 градусів Цельсія, а в інших все трощить і обриває дроти електроенергії сильний вітер.

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.