Рідко стали бачитися: у Потапа і Насті в сім’ї з’явилися проблеми

Співачка Настя і репер Потап офіційно разом вже два роки - саме стільки часу пройшло з моменту реєстрації їх шлюбу.

Спочатку публіка думала, що вони – ідеальна пара. Однак, як з’ясувалося, вже з’явилися перші проблеми. В першу чергу, вони пов’язані з тим, що пара розділилася, і вони багато часу проводять окремо.

У тому, що у Потапа і Насті в родині проблеми, артистка NK зізналася у власному Інстаграм-блозі, пояснивши причини їх конфліктів.

Вона виклала щасливе Селфі з чоловіком, і розповіла, як сильно сумувала за ним, поки вони довгий час не могли побачитися.

“Чоловік, я так сумувала. Ми так рідко стали бачитися через зйомки і концертів … і з одного боку робота – це прекрасно, але мені тебе дуже не вистачає “,

– ділиться Настя Каменських.

Ось що в коментарях відповідають на це шанувальники співачки:

  • Tебе змінюють я знаю, – пише користувач з ніком zxciouz
  • Гармонійні стосунки – це прекрасно, – пише користувач з ніком eleni_korh
  • Це найпрекрасніше почуття, як любов. Щастя вам і діток таких красивих і талановитих, як ви самі, – коментує користувач з ніком volkova_854

Слід зазначити, що у Потапа і Насті немає спільних дітей. Парочка, звичайно, не виключає того факту, що в найближчі роки у них буде поповнення, але поки віддати свою кар’єру на вівтар сім’ї не готовий ніхто з них.

За таким же принципом живе більш молода парочка – Надя Дорофєєва та Володимир Дантес. Цікаво, що вони вже навіть зробили дитячу кімнату в своєму будинку. Там залишилося лише завершити ремонт. Але дитину поки теж не хочуть.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.