Сонний і з мішками під очима: Юрій Горбунов працює ночами, щоб забезпечити дружину

Юрій Горбунов зараз повністю занурений в роботу. Це в зв'язку з тим, що зараз сезон зйомок, а також через те, що скоро в його родині будуть великі витрати.

Йдеться про пологи, які плануються в цьому році. Зокрема, Катерина Осадча зараз вагітна третьою дитиною. Це буде друга дитина, якого вона народить в шлюбі з Юрієм Горбуновим.
Планується, що народжувати вона буде в одній зі столичних клінік, де пологи коштують від 100 тисяч гривень.

Тому глава сімейства зараз витрачає всі свої сили на те, щоб заробити якомога більше грошей. Тим більше, Катерина Осадча потім йде в декрет і деякий час зовсім не буде працювати, що говорить про те, що гроші сім’ї будуть дуже потрібні.

Рано вранці 29 червня Юрій Горбунов виклав сонне фото зі знімального майданчика

За його обличчю видно, що за останні дні він дуже мало спить, адже під очима мішки, набряки. Втома відбилася і на погляді артиста – раніше він був бадьорим, а зараз став виснаженим і малопродуктивним.

Тим не менш, він розуміє, що несе відповідальність за свою сім’ю, тому наполегливо працює і заробляє “копійку в сім’ю “. Однак важко назвати його гонорари “копійкою “.

За відкритими даними в ЗМІ, Юрій Горбунов за свій виступ на корпоративі бере понад 10 тисяч доларів. Однак ці дані не підтверджені офіційними представниками артиста або їм самим.

Ось що в коментарях до фотографії Юри Горбунова пишуть шанувальники:

  • Що нового знімаєте?
  • Виглядаєте класно!

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, і чому вони розлучилися через 20 років шлюбу?

Приховували стосунки 5 років: історія любові телеведучих Катерини Осадчої і Юрія Горбунова

Схожі статті

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!