19 років немає з нами: чому не стало Михайла Круга, хто і чому його замовив, як живе Ірина Круг? (Відео)

1 липня 2021 року - 19 років, як не стало короля шансону Михайла Круга. Навіть зараз, через майже два десятка років історія його трагічний загибелі покрита таємницею.

Хто таємно пробрався в його будинок і з якою метою? Пограбувати або напасти на сім’ю, поки ті спали?

Михайло Круг – це творчий псевдонім артиста. Його справжнє ім’я – Михайло Воробйов. Він російський бард, виконавець в жанрі шансон і, на думку шанувальників, “король російського шансону “. Автор найпопулярнішою композиції в цьому жанрі – пісні “Володимирський централ “.

Чому саме Круг – сам Михайло не любив розповідати, однак були різні версії.

Михайло Круг
Михайло Круг

Одну з яких повідала мама артиста – одного разу вона сказала фразу “Якщо якісь неприємності, окреслив навколо себе коло – і ти в безпеці “. Можливо, саме це було девізом по життю артиста. Однак колись безпеки йому не вистачило. Життя Михайла Круга обірвала куля, випущена в нього у власному будинку грабіжниками в ніч з 30 червня на 1 липня 2002 року. Довгі роки мотиви вбивства шансоньє і його замовник були невідомі, але в 2019 році в справі з’явилися нові подробиці, які допомогли встановити вбивць.

Михайло Круг
Михайло Круг

Тієї фатальної ночі з Михайлом в одному будинку знаходилася його дружина Ірина, двоє дітей – дочка Ірини від першого шлюбу, їх їх спільний з Михайлом син Олександр, якому на той момент тільки виповнився місяць.

Тієї фатальної ночі теща Круга залишилася з ночівлею в гостях, і Ірина запропонувала їй піти спати на третій поверх.

Коли літня жінка туди піднялася, невідомі чоловіки напали на неї.

Михайло Круг
Михайло Круг

На крики прибігли сам Коло і його дружина. Тоді злочинці відкрили по ним вогонь. Ірина змогла втекти, а Михайло, який закривав її від куль, отримав два важких вогнепальних поранення і втратив свідомість. Помер він вже під ранок в лікарні.

Ким були ці люди? Що вони хотіли?

Дружина Михайла Ірина через багато років дізналася правду і розповіла її публіці.

Популярне

Схожі статті

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".