“Татусева дочка” Ліза Арзамасова розповіла, як зустріла чоловіка, який їй в батьки годиться

Однією з головних шокових подій 2020 року було те, що 26-річна героїня серіалу "Татусеві дочки" Ліза Арзамасова закохалася і вийшла заміж за фігуриста, якому 47 років.

Ілля Авербух – так звуть обранця молодої героїні, яка зіграла роль зразкової дівчинки Галини Сергіївни у відомому серіалі.

Пару багато критикували. Звичайно, знайшлися і ті, хто підтримали такий союз по любові. Але все ж, більшість людей відгукувалися дуже критично про те, що двоє людей з такою великою різницею у віці зіграли весілля.

Продовження їх історії кохання не змусило себе довго чекати, і вже в 2021 році Ліза і Ілля оголосили про те, що очікують поповнення

Єлизавета Арзамасова налякала постарілим видом
Єлизавета Арзамасова

В честь цього журналісти нещодавно розпитали акторку як же вона познайомилася зі своїм чоловіком.

Арзамасова розповіла, що ніколи не жила мрією вийти заміж. Безумовно, вона вважає, що зустріти рідного для тебе людини, якого зможеш полюбити – це велике щастя. Але це може в житті статися, а може не статися.

“Я не знала, як взагалі моя доля складеться. Я не зомбована казками про те, що принцеси щасливі тільки з принцами. Звичайно, те, що двоє людей один одного знайшли, безумовно, велике щастя, везіння, подарунок долі. Але цього ж може і не статися …,

– розповіла Єлизавета Арзамасова.

Ліза Арзамасова і Ілля Авербух: фото з весілля
Ліза Арзамасова і Ілля Авербух: фото з весілля

“Якщо б знімали про це кіно, то ми б, як глядачі, сказали: ” Такого не буває “. У житті по-різному трапляється, чому дивуватися. Потрібно лише радіти, ловити моменти щастя. Я вірю! У моєму житті відбувається так багато дивного, що я продовжую радіти і довіряти їй “,

– каже вагітна актриса.

Історія кохання “татової доньки ” Єлизавети Арзамасова і фігуриста Іллі Авербуха

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.