Дорослий чоловік Лізи Арзамасова Ілля Авербух вже почав скаржитися на те, що йому не вистачає часу на сім’ю

Єлизавета Арзамасова, яка прославилася завдяки ролі Галини Сергіївни в серіалі "Татусеві дочки ", чекає народження первістка з уже величезним животом.

Багатьох шанувальників напружує те, що її чоловік – це 47-річний фігурист. Мовляв, така велика різниця в віці може послужити причиною для розлучення в майбутньому, коли у них вже будуть діти.

Весілля Іллі та Лізи відбулася в кінці 2020 року, і до останнього моменту цей шлюб вважався ідеальним. Арзамасова викладала ніжні фотографії з зворушливими підписами, зізнавалася в коханні, а остаточним підтвердженням почуттів стала така швидка новина про вагітність актриси театру і кіно.

Зараз Ілля Авербух розповів про те, які перші проблеми виникли в їх парі

Єлизавета Арзамасова і Ілля Авербух
Єлизавета Арзамасова і Ілля Авербух

Через те, що карантин вніс корективи і в творчу індустрію, зараз зарплати багатьох артистів значно скоротилися. Багато акторів, співаків і телеведучі працюють тільки заради того, щоб якось виживати, не кажучи вже про те, щоб збирати на якісь серйозні покупки.

Тому Ілля Авербух змушений працювати більше, тому рідко з’являється вдома і мало бачиться зі своєю вагітною дружиною. Природно, обох партнерів це дуже засмучує.

“Коли є можливість працювати, ми повинні працювати. Це мій девіз. Якщо ти не будеш працювати, все розпадеться. Зараз мова йде не про заробіток, а про те, щоб встояти на плаву, продовжувати працювати і в цьому штилі утримати човен. Я вірю, що ми пройдемо пандемію і підемо вперед. Чи витримає той, хто утримає човен “,

– розповідає фігурист Ілля Авербух, якому дружина Ліза скоро народить дитину.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.