Історія любові і творчості Софії Ротару і Анатолія Євдокименка: шанувальник, муза, друг

Анатолій закохався в Софію, побачивши її на обкладинці журналу. А потім, не дивлячись на всі випробування долі, знайшов свою любов і одружився на ній.

Але став не просто чоловіком, а й ідейним натхненником, і творчим покровителем.

Анатолій Євдокименко був не просто чоловіком Ротару, а черговим людиною, посланим долею, який допоміг Софії Михайлівні створити себе як особистість, виступати і набирати популярності.

Творчість і любов переплелись

Софія Ротару і Анатолій Євдокименко
Софія Ротару і Анатолій Євдокименко

Отже, подружжя офіційно почали працювати разом, що, звичайно, дуже зручно: вони всюди могли бути разом. Не завадило розвиватися їй як вокалістці навіть те, що в сімдесятому році з’явився на світ їхній первісток – Руслан Євдокименко. Синові, через численні і затяжні гастролі обох батьків, звичайно, бракувало уваги, але він знав, що мама з татом скоро повернуться, а коли виріс, став музичним продюсером батьків.

У житті все було гладко деякий час – уже відома Ротару зі своїм чоловіком і творчим колективом каталася по радянському союзу, збирала повні зали, а її пісні співали стоячи.

Софія Ротару в своєму саду
Софія Ротару

1971 рік став поворотним у долі обох: Анатолій Євдокименко нарешті створив власний ансамбль “Червона рута “, який повинен був супроводжувати Софії Ротару на концертах.

Анатолій Євдокименко і Соня Ротару
Анатолій Євдокименко і Соня Ротару

Ансамбль виступав разом з Ротару, однак потім пішов в пошуках більшої слави. За іронією долі, великої популярності у нього не було, а ось Софія Михайлівна блищала на сцені ще багато років.

Були разом Анатолій Євдокименко і Софія Ротару до самого 2002 року, коли серце Євдокименко зупинилося.

Через багато років після його смерті Ротару заявила зі сцени – вона однолюб. І в її серці тільки він.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.