Історія кохання Олександри Кучеренко та Дмитра Комарова: все було як в казці!

Вона - 18-річна переможниця конкурсу Міс-Україна. Він - знаменитий невтомний мандрівник, який більшу частину часу проводить в експедиціях.

Що звело разом цих молодих людей?

Перше знайомство

Вони могли ніколи не зустрітися, якби ведучого “Світу навиворіт” Дмитра Комарова не запросили в журі конкурсу Міс Україна, в якому брала участь Олександра.

Олександра Кучеренко
Олександра Кучеренко

У студії він відразу помітив Олександру і одним з перших привітав її з перемогою. Дмитро наполегливо шукав привід для зустрічі.

Йому було важливо дізнатися, що ховається за зовнішньою красою дівчини. Уже під час наступної зустрічі, яка пройшла в офісі Дмитра, він влаштував Олександрі іспит з географії.

Він запропонував їй приєднатися до благодійного фонду, зав’язалися дружні стосунки.

Їх спільна участь в проекті “Танці з зірками” дала новий виток відносин. Незважаючи на те, що їх дует не здобув перемогу, Дмитро і Олександра стали близькими людьми.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Романтична пропозиція в вертольоті

Свої відносини молоді люди ретельно приховували від усіх і жили окремо, дотримуючись загальновизнаних традицій.

Дівчина чекала Дмитра з відряджень, їздила до нього на зустрічі в експедиції. Через два роки Олександра дочекалася романтичного пропозиції руки і серця, яке її обранець зробив в повітрі над Києвом в вертольоті. Дмитро дістав кільце і поглядом запитав – згодна? На землю Олександра приземлилася вже в статусі нареченої.

колечко Кучеренко
Колечко Кучеренко – день пропозиції

Таємне весілля

Дмитро і Олександра познайомилися на публічному заході, а своє весілля приховали від усього світу. У 2018 року вони таємно зареєстрували свої відносини в Києві.

Весілля Комарова і Кучеренко
Весілля Комарова і Кучеренко

У супроводі найближчих людей повінчалися в Єрусалимі. Їм не хотілося суєти і розголосу, тому новина про їх весіллі для всіх стала справжнім шоком.

Свою першу спільне подорож вони провели в Берліні на висоті 150 м на повітряній кулі, а медовий місяць пройшов на Мальдівах.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.