Лідія Таран: топ-5 цікавих фактів про телеведучу, які вас здивують

Якщо ви дивитеся телеканал 1 + 1, то точно знаєте, що вічно усміхнена Лідія Таран - людина, без якого важко уявити випуски новин.

Вона завжди виглядає на висоті і мило посміхається. А всі новини, навіть найсумніші, з її вуст дуже приємно слухати.

У цій статті ми розповімо про факти, які ви могли не знати про улюблену телеведучу.

Лідія Таран
Лідія Таран

Автомобіль Лідії Таран – Мазда. У неї є власний кросовер, який вона купила кілька років тому. З тих пір їздить по столиці з комфортом. Однак якщо машина в ремонті, то може без проблем спуститися в підземку і доїхати до студії каналу на громадському транспорті.

Лідія Таран
Лідія Таран

У школі майбутня зірка новин на головному телеканалі країни прогулювала уроки, та й особливо високою успішністю не виділялася. Однак дуже любила читати, і вільний час проводила не тільки розпускаючи плітки з подружками, скільки читаючи книги в бібліотеці.

Спочатку Лідія Таран не любила журналістику. Батьки дівчинки, журналісти, багато часу проводили на роботі, і їй не вистачало їх уваги. Через це Лідія і не любила їх професію. Однак доля вирішила інакше.

Лідія Таран
Лідія Таран

Саме її прийняття цієї професії допомогло стати зіркою телеканалу вже в 21 рік. Саме в цьому віці Таран почала писати і читати новини, тому досвіду у неї зараз досить багато.

Лідія Таран – волонтер. У неї є власний проект “Здійсни мрію “, в рамках якого телезірка разом з іншими впливовими і багатими людьми допомагає здійснювати мрії маленьких українців, яким поставили важкий діагноз.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.