З кримінальної Одеси – в крісло судді “Х-Фактора”: доля Слави Фролової і куди вона пропала зараз

Якщо ви дивилися талант шоу "Х-фактор" або "Україна має талант", то точно пам'ятаєте ту красуню-блондинку, яка скромно сиділа в журі.

Якщо так, то вам точно буде цікаво чим зараз займається Слава Фролова та куди вона пропала після зйомок в талант-шоу.

Біографія Слави Фролової

слава Фролова
слава Фролова

Зараз жінці 45 років. За професією вона телеведуча. Доля у Слави дуже непроста – вона жила в одеських трущобах по сусідству з представниками кримінального світу. Тому у неї нерідко пропадали речі, але “кримінальні авторитети ” приносили маленькій дівчинці з косичками шоколадки і цукерки.

“І я навчилася їх не боятися, хоча довгий час у мене всередині все холоділо, коли зі мною розмовляв моторошним голосом громила в шрамах “,

– розповідала пізніше в одному зі своїх інтерв’ю шоу-діва.

слава Фролова
слава Фролова

Кримінальні авторитети допомагали дівчинці і її мамі робити якісь побутові завдання, які вони не могли виконати самостійно. Так би мовити, “допомога по сусідству “.

Саме через спілкування з цими представниками Слава винесла деякі важливі для себе риси – вміти тримати язик за зубами, бути спокійною і спокійно спілкуватися з співрозмовниками, навіть якщо вони тобі не подобаються.

“Я не зменшую кримінальної провини цих людей перед соціумом, але у всього є зворотна сторона “,

– додає Фролова.

Після закінчення школи Слава Фролова поступила до Києва на факультет режисури кіно і телебачення, а також влаштувалася в наймодніший на той час клуб країни “Динамо Люкс” як ведуча і арт-директор. Завдяки наполегливості, праці над собою в життя Слави прийшла слава, як би банально це не звучало.
Саме після того, як Фролова зайняла місце судді в талант-шоу на каналі СТБ, її почали впізнавати.

Жінка запевняє – її популярність – це все завдяки тому, що вона вміє правильно виділятися серед інших.

“Я неформал, антіконформіст, художник, фантазер. З мене не можна було вибити нічого, що хотіла б не тільки мама, але і всі інші, поки я сама цим не надихаюся. До мене регулярно застосовували термін ” некерована “,

– згадує Слава зі свого дитинства.

Слава Фролова
слава Фролова

Зараз жінка мало знімається на ТВ, більше зайнята сім’єю. Але шанувальники про неї точно не забувають і не забудуть.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.