Ви будете здивовані: топ-10 фактів про головного “вар’ята” країни Сергія Притулу

Зараз Сергію Притулі 40 років. Майже половину з них він виступає на головній комедійної сцені країни, і зводить з розуму своєю харизмою.

З огляду на його популярність і різнопланову діяльність (він також пробував себе в якості політика), у нього багато фанатів. Ми впевнені, є факти, яким буде здивований навіть відданий шанувальник Притули.

Книга про Сергія

Сергій Притула
Сергій Притула

Про Сергія Притулу написана книга. Її автор Макс Кідрук. Він одного разу поїхав до Нової Зеландії, і написав про свою книгу поїздку. Там є і про Сергія.

Навчався в Малій Академії Наук України

Так, якби не шоу-бізнес, Притула був би науковцем. Адже ще в 1997 році він написав роботу для Малої Академії Наук, і зайняв друге місце під час її захисту.

Його заарештовували

Сергій Притула
Сергій Притула

Не секрет, що телеведучий часто їздить на схід України як волонтер. В одній з таких поїздок його зупинили на блок-посту і не дізналися. Попросили документи, що засвідчують особу, але таких при собі не виявилося. Сергія забрали у відділення поліції, але там артиста дізналися і швидко відпустили на свободу.

Не вміє їздити на велосипеді

Так, в студії Нового каналу під час програми “Хто зверху? ” Сергій зізнався – в дитинстві так і не навчився, а в дорослому віці не було можливості і був страх сідати на двоколісного “коня “. Однак водити машину він вміє. А до велосипеда так і не зміг звикнути.

Мало не вигнали з інституту за місяць до отримання диплома

Сергій Притула
Сергій Притула

У студентські роки Сергій був організатором одного мітингу. Коли керівництво навчального закладу дізналося про це, студента хотіли вигнати з навчального закладу.

Навіть незважаючи на те, що до отримання диплома залишалося всього місяць.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.