Юлія Меньшова прокоментувала смерть батька – Володимира Меньшова: Галкін, Висоцька та інші підтримали актрису

Сьогодні, 5 липня, стало відомо, що пішов з життя легендарний режисер Володимир Меньшов.

Чоловіка не стало на 82-му році життя. Причиною смерті стала коронавірусна інфекція, якою він захворів в кінці червня. Тиждень тому Володимир Меньшов був госпіталізований в одну з московських клінік з діагнозом двостороннє запалення легенів. Тоді медики відзначали, що захворювання протікає в легкій формі.

Дочка Володимира Меньшова Юлія прокоментувала смерть батька в соціальних мережах. Вона опублікувала в своєму Інстаграм-блозі серію знімків батька і залишила коротку підпис.

“Усе. Все … все … “, – написала Юлія Меньшова.

Під постом буквально відразу набралося багато коментарів від людей, які висловлюють свої співчуття родині. Слова співчуття написали і багато відомих знаменитостей.

“Юля, прийми найглибші співчуття від всієї нашої родини! Ця втрата для всіх нас “, – написав чоловік Алли Пугачової Максим Галкін.

“Юлечка. Велика втрата. Співчуваю “, – написала співачка Наталія Подольська.

“Найглибші співчуття”, – написала актриса Юлія Висоцька.

Нагадаємо, Володимир Меньшов з 1961 року займався кіномистецтвом. За фахом чоловік був актором, але своє покликання знайшов саме в режисурі.

Володимир Меньшов
Володимир Меньшов

Він отримав всесвітню популярність в 1981 році, коли його фільм “Москва сльозам не вірить ” отримав премію “Оскар ” в номінації “Кращий фільм іноземною мовою “. Також величезну популярність отримав ще один фільм Меньшова – “Любов і голуби ” (1984 рік).

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.