“Холостячка” Злата Огнєвіч підтримала Melovina, який публічно зізнався в нетрадиційній орієнтації

Популярний український співак MELOVIN приголомшив публіку несподіваним вчинком і заявою.

Український співак Костянтин Бочаров відомий під псевдонімом MELOVIN, 5 липня під час виступу на Atlas Weekend зробив камінг-аут. Молодий артист перед тисячною аудиторією поцілував хлопця, взявши в руки прапор ЛГБТ-спільноти. Пізніше на своїй офіційній сторінці в Інстаграм він написав, що любить людину незалежно від її статі.

Цікаво, що навіть телеканал М1, який транслював виступ, вирізав момент поцілунку артиста з хлопцем і не показав це в ефірі.

Визнання артиста викликало бурю засудження в його сторону. Однак є й ті, які підтримали Melovina і похвалили його за чесність і відвертість перед публікою. Зокрема співачка і головна героїня другого сезону шоу “Холостячка” Злата Огнєвіч написала в своєму Інстаграм-блозі пост в підтримку Melovina.

“Свобода бути собою – найбільша цінність! Я завжди за сміливість. Я за правду. У нас в країні немає жодного артиста, який був би такий відвертий зі своєю аудиторією, як ти! Люди це відчувають і люди це цінують! Вже бачу скільки негативу виливається на тебе. Не слухай нікого. Твій шлях прекрасний і твої люди завжди залишаться з тобою! Люблю і безмежно поважаю. “, – написала Злата, прикріпивши спільні фото з артистом.

Під постом Злати Огнєвіч зібралося багато негативних коментарів. Користувачі Мережі вважають, що це не відкритість і сміливість, як написала Злата, а пропаганда нетрадиційних відносин.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.