7-річні двійнята Камалії вразили публіку грою на роялі: дуже талановиті дівчатка

Найбагатша співачка України Камалія показала, як її дочки грають на роялі.

Камалія – не тільки співачка, модель і власниця титулу “Міс світу 2008”. Вона є люблячою дружиною і турботливою мамою. Камалія вже майже 20 років щаслива в шлюбі з мільярдером Мохаммадом Захуром. У шлюбі у них народилися 2 дівчинки-близнючки – Арабелла і Мірабелла. Дівчаткам вже по 7 років і вони так само, як і їхня мама знаходяться в центрі уваги.

Камалія з чоловіком Мохаммадом Захуром і дочками Арабеллою і Мірабелла
Камалія з чоловіком Мохаммадом Захуром і дочками Арабеллою і Мірабелла

Дівчатка вже з раннього дитинства займаються моделінгом і вже не раз з’являлися на телеекрані і прикрашали обкладинки відомих журналів. Як виявилося, Арабелла і Мірабелла займаються ще й музикою.

Деякий час назад Камалія у своєму Інстаграм-блозі показувала, як дівчатка грають на барабанах. Як виявилося, Арабелла і Мірабелла вчаться грати не тільки на барабанах, а ще й на роялі.

Так, в своєму мікроблозі артистка опублікувала два відео. На першому її дочка Арабелла старанно виконує мелодію з репертуару легендарного французького шансоньє Френка Сінатри.

Слідом з’явилося відео, де грає друга дочка – Мірабелла.

Користувачі Мережі захопилися талантом дівчаток і написали багато похвальних коментарів.

“Гарні дівчатка у Вас Камалія! Нехай будуть здорові і щасливі! “,” Дуже зворушливо, молодчина “,” Красиві дівчата у Камалії “,” Дівчата супер одна мамина інша татова копирочка “,” Класні дівчата “,” А яка розумничка Мірабелла !!! молодчинка дівчатка, всі в маму “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.