Настя Каменських на Голосі країни 10 розповіла свою правду про учасників і показала гарні ноги

Між тренерами десятого сезону Голосу країни триває боротьба за цікавими і сильними вокалістам. Поки кращих з кращих захопили до себе Потап і Настя.

Під час останнього випуску в команду Потапа і Насті Каменських потрапили відразу п’ять яскравих учасників.

Тренер Голосу країни Настя Каменських
Тренер Голосу країни Настя Каменських

 "" ""

Настя Каменських розповіла журналістам, яких учасників хоче бачити в команді:

Я – артист, тому вмію оцінювати вокальні дані людини і по голосу відчуваю людини на сцені, його енергетику вже з перших ноток, з перших секунд. Для мене дуже важливо, щоб учасниця або учасник був бійцем і міг боровся за свою мрію, а я готова бути поруч в такому випадку.

Селфі з учасником Голос країни
Селфі з учасником Голос країни

Попереду ще дуже багато роботи – і у приватників, і у тренерів. Настя Каменських запевнила, що вони готові посилено працювати.

У команді Каменських і Потапа вже є цікаві особистості, серед них ресторанна співачка Альона Крутієнко, спортсмен і футболіст Вахтанг Вахтагішвілі, розробник ігор Макс Перепелиця, пампушка Маріам Жорданія і актриса Марія Кондратенко, відома за серіалом “Школа”.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: На Голосі країни-10 заспівала хрещениця Лідії Таран, яка пережила інсульт

Вокальне шоу Голос країни 10 виходить по неділях.

Нагадаємо, скоро на телеканалі «1 + 1» відбудеться прем’єра нового сезону гумористичного шоу «Розсміши коміка» з оновленим суддівським складом. Головна інтрига дня, хто буде вести проект разом з Євгеном Кошовим.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.