Тіна Кароль публічно посварилася з Потапом: репер невдало пожартував над співачкою

Потап сказав, що не знає, хто така Тіна Кароль.

З 5 по 11 липня в Києві проходить один з найбільших музичних фестивалів України Atlas Weekend. Хедлайнером (основний і головний артист фестивалю) першого і другого дня стала українська співачка Тіна Кароль. Якщо інші артисти виступали зі звичайними номерами, то Тіна влаштувала грандіозне шоу, яке тривало цілу годину. Були і яскраві костюми, і спецефекти, і доповнена реальність, і мотоцикл, і водоспад, що спадає у вигляді силуету співачки. Для одного з номерів на сцену винесли живого пітона.

Тіна Кароль заспівала з живим пітоном
Тіна Кароль заспівала з живим пітоном

Серед учасників Atlas Weekend була група “Mozgi” на чолі з репером Потапом. Після виступу у артистів взяли інтерв’ю і спитали про хедлайнера фестивалю Тіну Кароль. На що учасники групи, зокрема Потап посміялися і відповіли, що не знають, хто така Тіна Кароль.

Співачка не пройшла повз цього інтерв’ю. Тіна Кароль опублікувала в своїх Інстаграм-сторіз слова Потапа і залишила напис від себе.

“Чому соромно мені ?! Амнезія? “, – звернулася до Потапу Тіна Кароль.

Скріншот Інстаграм-сторіз Тіни Кароль
Скріншот Інстаграм-сторіз Тіни Кароль

Варто відзначити, що ще недавно Тіна Кароль і Потап були ведучими шоу “Ліпсінк батл”. Там вони показували спільні пародії, багато жартували і спілкувалися. З боку здавалося, що відносини у них дружні.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.