Микита Добринін і Даша Квіткова розповіли, як назвали сина: дуже незвичайне ім’я

13 липня шоумен Микита Добринін і його обраниця Даша Квіткова стали батьками. У подружжя народився хлопчик.

Малюк зростом 56 см і вагою 3760 г з’явився на світ в 9:51 ранку. Микита Добринін і Даша Квіткова не можуть натішитися своєму щастю і вже звикають до статусу батьків.

Микита Добринін і Даша Квіткова з новонародженим сином
Микита Добринін і Даша Квіткова з новонародженим сином

Сьогодні, 14 липня, молодий батько Микита Добринін розсекретив ім’я свого сина. Хлопчика назвали могутнім і рідкісним ім’ям Лев.

Про це Микита повідомив в своєму Інстаграм-акаунті.

“Даша умножила нашу любов на 1000000. Проникаюсь найсильнішою повагою до кожної жінки, яка пройшла цей непростий етап, пологи. Космічно радий нашому красеню. Лев. Ти наша сила, наше серце і щастя кожного дня. Особливо нова сила любові. “, – написав чоловік в своєму Інстаграм-блозі.

Користувачі Мережі тут же почали обговорювати ім’я, яке дали батьки малюкові в коментарях.

“Лев – дуже красиво”, “Яке гарне ім’я і сім’я! Будьте щасливі “,” Вітаємо з народженням сина! Дуже красиве ім’я “,” Красиво назвали “, – пишуть коментатори.

Варто зазначити, що справжнє ім’я Микити Добриніна – Владислав Вакулович. Повне ім’я новонародженого малюка буде звучати так: Вакулович Лев Владиславович.

Нагадаємо, шоумен Микита Добринін і модель Даша Квіткова стали парою завдяки романтичному шоу “Холостяк”. Вони зіграли пишне весілля 12 серпня 2020 го, хоча розписалися раніше – 20 травня. А в січні 2021 року ці фірми повідомили шанувальникам, що очікують первістка.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.