“Весілля буде сьогодні “: Переможниця “Холостяка ” Анна Богдан приголомшила публіку несподіваною новиною

Михайло Заливако і Анна Богдан після фіналу шоу "Холостяк " залишилися парою і будують плани на майбутнє.

У фіналі шоу “Холостяк” Михайло Заливако зізнався в любові екс-дружині політика Андрія Богдана Ганні. Михайло і Анна стали другою в Україні парою, яка після фіналу романтичного шоу не розпалася. Закохані разом знімають квартиру, багато подорожують разом і будують плани на майбутнє.

Анна Богдан і Михайло Залівако
Анна Богдан і Михайло Заливако

Після фіналу “Холостяка” сотні тисяч українців спостерігають за соціальними мережами Михайла Залівако і його обраниці. Дівчина зізнається, підписники в Інстаграм постійно задають їй одні й ті ж питання. Шанувальників турбує питання вагітності Анни і те, коли пара планує весілля.

Михайло Залівако зробив пропозицію Ганні Богдан у фіналі шоу "Холостяк"
Михайло Заливако зробив пропозицію Ганні Богдан у фіналі шоу Холостяк

Ось і цього разу, коли обраниця Холостяка влаштувала традиційну рубрику “питання-відповідь” у своєму Інстаграм-блозі їй посипалися всі ті ж питання. На питання про те, коли закохані планують весілля, Анна вирішила відповісти оригінально: “Сьогодні”.

Скріншот Інстаграм-сторіз Анни Богдан
Скріншот Інстаграм-сторіз Анни Богдан

Чи був це просто жарт, чи закохані дійсно планують укласти шлюб поки не відомо.

Нагадаємо, що у головного героя 9 сезону шоу “Холостяк” Микити Добриніна і у його обраниці Дар’ї Квіткова 13 липня народився син. Хлопчика назвали Лев.

Микита Добринін і Даша Квіткова з новонародженим сином
Микита Добринін і Даша Квіткова з новонародженим сином

Микита і Даша стали першою парою в Україні, які після закінчення романтичної шоу “Холостяк” не тільки залишилися парою, а зуміли створити сім’ю.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.