Регіна Тодоренко відреагувала на чутки про другу вагітність

Шанувальники співачки підозрюють про її другу вагітність. Регіна дала першу реакцію на чутки.

Нещодавно у своєму Instagram Регіна Тодоренко поділилася фотографією зі зйомок нового шоу “Маска”, в якому вона брала участь разом з чоловіком Владом Топаловим. Правда, співачка — у якості журі, а Топалов — як учасник.

Суть нової телепрограми полягає в тому, що відома особа: співак, актор або телеведучий — надягає на себе величезний ростовой костюм або його гримують до невпізнання в якийсь образ. У такому вигляді учасник і виступає на великій сцені. Завдання журі і глядачів — вгадати, хто ж ховається під костюмом. В кінці програми запрошена зірка відкриває своє обличчя.

Влад Топалов в “Масці” приміряв на себе образ панди. А після зйомок влаштував фотосесію з дружиною Регіною в цьому ростовом костюмі. Та й сама Тодоренко приміряла на себе “голову” від наряду. Але одягнена залишилася в бандажну зелену сукню.

Фоловери артистки помітили на фото зміни у фігурі дівчини. Деякі зробили висновок, що Регіна вагітна.

“Було зрозуміло, що ви в положенні”, “Регіна вагітна?”, — запитували фанати.

Одна з них написала: “Думаю довгі зйомки і якраз кінець і в туалету не вийти”. На що Тодоренко відповіла: “Чистої води правда!”

Але чутки про свою другу вагітність співачка знову проігнорувала, залишивши шанувальникам поле для фантазій і припущень. Співачка взагалі любить приховувати подробиці свого особистого життя. Так відносини з Топаловим вона підтвердила практично перед весіллям, а першу вагітність розсекретила на останніх місяцях, коли приховувати животик не могла вже жодна сукня.

Популярне

Схожі статті

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.